ON REGULARY BASIS WE ADD NEW PRODUCTS, JUST CHECK OUR WEBSITES- - - - - - - - - -REGELMATIG VOEGEN WIJ NIEUWE PRODUKTEN TOE, CHECK ONZE WEBSITES VOOR NIEUWE PRODUKTEN - - - - - - - - - - THERMOSTATENSHOP.NL- - - - - - - - - -BUDGETHEAT.EU- - - - - - - - - -INFRAROODPANELEN.EU- - - - - - - - - -HEAT4FEET.NET- - - - - - - - - -VORSTVRIJ.NET- - - - - - - - - -KERAHEAT.COM- - - - - - - - - -OPRITVERWARMINGEN.EU- - - - - - - - - -
Skype Me!

Hot Yoga-Bikram Er zijn 2 producten.

Hot Yoga-Bikram
Bikram Yoga is een bepaalde stijl van Yoga, ook wel Hot Yoga genoemd. Kenmerkend is de warmte waarin het wordt uitgeoefend. De temperatuur in de Bikram ruimte kan namelijk variëren van 34 tot 40 graden Celcius. Naast de warmte in de ruimte is de luchtvochtigheid ook hoog. Door de warmte wordt je flexibel (voorkomen van blessures) en ga je zweten (lichaam ontgiften).
Een Bikram Yoga sessie duurt 60 ~ 90 minuten. In deze periode neem je meerdere asana's (yoga-posities) aan die elk 2 keer worden uitgevoerd. Op deze manier strek je je spieren, worden je gewrichten soepel en worden je organen gemasseerd.
Bikram Yoga verschilt met andere Yoga stijlen door het ontbreken van de Zonnegroet voor het begin van de sessie. De Zonnegroet is bij andere Yoga stijlen een serie van 12 houdingen, die in een ononderbroken en soepele beweging worden uitgevoerd. Iedere beweging van de zonnegroet valt samen met een bepaalde ademhaling. De Zonnegroet versterkt je en zorgt voor een soepel lichaam. Door de hoge temperaturen in de ruimte is de Zonnegroet niet nodig.
Sommige beoefenaars en instructeurs van Bikram Yoga zeggen vele verbazingwekkende fysieke voordelen te hebben, zoals een volledig herstel van oude verwondingen en chronische ziektes.
Door gebruik te maken van onze infraroodpanelen en de daarbij behorende regelapparatuur is het realiseren van een hot yoga studio eenvoudig en betaalbaar. De infraroodpanelen, korrel structuur en 700W/m2, kunnen tevens in een systeem plafond worden aangebracht maar ook uiteraard aan een staalkabel.
De gemiddelde hoogte is ca. 270~300cm. Het minimale vermogen per m2 bedraagt 300Watt.

Uw Order  

Uw winkelmand bevat geen producten.

Verzendkosten 0,00 €
Btw 0,00 €
Totaal 0,00 €

Prijzen zijn incl. Btw

Uw Order Afrekenen

https://www.keurmerk.info/Leden-en-Partners/Lid-Details/13446
DOE MAAR DUURZAAM 21-01-2018 RTLZ, 17:00

Nieuwsbrief

NIEUWE REGELGEVING

New Page 1

Wij hanteren de voorwaarden die zijn opgesteld door de overheid;

1) Zodra U besteld en betaald dan gaat U met ons een betalingsverplichting aan.

 

2) U krijgt 14 kalenderdagen bedenktijd na ontvangst goederen (herroepingsrecht opgave zonder reden). In deze periode mag U het produkt in goede, originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking retourneren!

 

3) Wij zijn verplicht om de retourkosten (onder rembours uitgesloten) te vergoeden! Tevens zijn de verwarmingsfolie en rubberen en/of siliconen matten uitgesloten van retournering

 

4) Wij hanteren een gemiddelde levertijd van 2 werkdagen. Indien dit langer mocht zijn dan 30 dagen dan kunt U van de koop afzien (geldt alleen in Nederland).

 

5) Wij hanteren standaard een produkt garantie van 2 jaar bij goederen zonder korting.  Produkten met een korting van +30% of OP=OP betreft het een garantie van 6 maanden en hierbij vervalt tevens het herroepingsrecht.

 

6) Klachten kunnen worden gemeld via de email welke vermeld staat op onze site. Meer info omtrent deze procedure: https://www.budgetheat.eu/content/3-algemene-voorwaarden

 

7) Claims worden niet gehonoreerd welke betrekking hebben tot externe schades.